Handelsbetingelser

Ordrebekræftelse
Straks efter bestillingen sendes en ordrebekræftelse til den indtastede e-mail-adresse. Hvis denne bekræftelse ikke kan leveres pga. en forkert indtastet e-mail-adresse eller hvis postkassen er fuld, er bestillingen alligevel gældende. Hvis der opstår tvivl om bestillingen er gennemført, kontakt os venligst hurtigst muligt.

Ændring af ordre
Da ordren automatisk sættes i produktion efter bestillingen er det desværre ikke muligt at ændre i ordren, når betalingen er gennemført.

Priser
Det er altid priserne på bestillingssiden der gælder. Vi tager således forbehold for eventuelle skrivefejl på udleverede papirer eller på prislister på hjemmesiden.

De oplyste priser er i Danske Kroner inkl. 25 % moms.

Betaling
Alle bestillinger tillægges et ekspeditionsgebyr på 49 DKK. til dækning af emballage, håndtering og porto.
Betaling kan udelukkende ske med Dankort, og pengene trækkes først når billederne sendes.

Levering:
Med mindre andet er angivet i produktbeskrivelsen leveres produkter, der er bestilt via web-shoppen til den adresse, der oplyses ved bestillingen. Pakker leveres til nærmeste posthus. Afhentning er ikke muligt.

Leveringsomkostninger:
Kunden betaler leveringsomkostninger.

Billedrettigheder:
MedieSpot har til en hver tid ophavsretten til alt billedmateriale.
Kunden har brugsretten til de billeder, der er betalt for.
Det er ikke tilladt at eftergøre materialet, dvs. at du må ikke skanne, kopiere eller tage billeder af de bestilte billeder.

Reklamation:
Billeder der er beskadiget i posten samt billeder med fejl vil blive erstattet uden beregning. Det samme gælder reklamation over kvaliteten af forarbejdningen af billedet – f.eks. farvebalancen.

Vær opmærksom på at der er tale om håndarbejde, så der kan ikke garanteres 100% overensstemmelse på farver og beskæring mellem tidligere bestilte billeder og efterbestillinger.

Der er der ikke reklamationsret over motivet / personens udtryk, da billedet er udvalgt af kunden.

Reklamation skal ske straks efter modtagelsen til: MedieSpot, Vestbirkvej 51, 8752 Østbirk eller pr. e-mail til kundeservice@mediespot.dk

Fortrydelsesret
Der ydes ikke fortrydelsesret, da alle produkter (billeder, varer med påtrykte billeder og download af digitale billeder) er individuelt forarbejdet og specifikt udvalgt af kunden.

Returneret fra Post Nord
Såfremt den fremsendte ordre returneres grundet overtrædelse af Post Nords regler eller forkert angivet adresse, tilbyder vi en genudsendelse mod indbetaling af et gebyr på kr. 40,-, til dækning af de ekstra omkostninger forbundet med dette. Vi vil fremsende en mail med informationer om Post Nords grund for returneringen, samt indbetalings oplysninger.

Nægtet modtagelse eller returnering grundet overtrædelse af Post Nords regler berettiger ikke til ophævelse af købet, da der ikke er fortrydelsesret på specialfremstillede produkter. Betalingen for varerne vil derfor ikke blive refunderet.

Betingelserne er gældende fra d. 01. maj 2016