Information til forældre

MedieSpot har mere end 20 års erfaring med skole- og institutionsfotografering. Det betyder at fotografen har overskud til at få børnene til at slappe af og være naturlige foran kameraet.

Vi samarbejder med et af landets bedste billed-laboratorier, der sikrer at de bestilte billeder bliver flot beskåret, farvekorrigeret og printet på luksus fotopapir, så billedet holder sig smukt i mange år.

En af vores styrker er at vi samarbejder med få, udvalgte skoler, så vi kan garantere kvalitet til tiden.

Efter fotograferingen bliver billederne manuelt sorteret og kun de bedste bliver valgt ud. Disse 5-8 udvalgte billeder bliver beskåret og uploadet til elevens personlige side på vores webshop – typisk dagen efter og senest 3 dage efter fotograferingen.

Fra webshoppen kan forældre og elever i ro og mag se billederne og bestille enkeltprint, pakker, ark, gruppebilleder, fotoprodukter og årbøger.

Fordi vi mener, at forældrene selv skal vælge det bedste udtryk og fordi vi gerne vil beskytte miljøet mest muligt udsender vi aldrig billedpakker uopfordret, men producerer kun efter ordre. 

Normalt leverer vi i løbet af 14 dage, men i travle perioder og ved bestilling af fotoprodukter kan der gå op til 4 uger. Alle billeder sendes til os, og vi gennemgår ordren og tjekker kvaliteten inden billederne sendes til kunden. Hvis der er fejl eller mangler reklamerer vi med det samme og informerer dig naturligvis, hvis det betyder forsinket levering.

Netop fordi vi vægter kvalitet og levering så højt, har vi meget tilfredse kunder.